Καλαμάτα: Προβολή της ταινίας “Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουραντ” παρουσία του σκηνοθέτη Δ. Μπαβέλλα

Η τελευταία υπαίθρια προβολή της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας / Filmhouse, είναι ένα κλασικό road movie με feelgood διάθεση και σπαρταριστές ατάκες, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο μια υπέροχη θερινή σεζόν ταινιών.

Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουραντ, μία από τις ευχάριστες πρόσφατες εγχώριες κινηματογραφικές εκπλήξεις προβάλλεται στην Καλαμάτα, στο Vista Marina (Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας) στις 21:00, παρουσία του σκηνοθέτη της Δημήτρη Μπαβέλλα.

Ο Χρήστος και ο Αντώνης, δύο κολλητοί που συγκατοικούν στο κέντρο της Αθήνας και ο καθένας έχει τις δικές του δυσκολίες. Μέσα σε μια στιγμή παίρνουν μια τρελή απόφαση, που όμως θα τους κάνει να ξεφύγουν από την πραγματικότητα. Θα ψάξουν για την παλιά τους αγάπη, τον εφηβικό και παντοτινό τους έρωτα, τη Λώρα, μια πορνοστάρ που εξαφανίστηκε πριν χρόνια και έκτοτε κανείς δεν έμαθε τίποτα για εκείνη. Θα ξεκινήσουν ένα roadtrip και ο κοινός σκοπός τους να βρουν και ίσως και να σώσουν τη Λώρα, τους κάνει να νιώθουν και πάλι ζωντανοί.

Το δράμα και η κωμωδία περιπλέκονται, το ίδιο και τα κινηματογραφικά είδη, τα χρώματα και οι μουσικές. Το χιούμορ αν και αντισυμβατικό δεν περισσεύει καθόλου, αντιθέτως προσδίδει στην ταινία, αλλά και οι ερμηνείες, τόσο των πρωταγωνιστών ( Μιχάλης Σαράντης και Μάκης Παπαδημητρίου), όσο και της υπόλοιπης ομάδας. Η επιστροφή στη ξεγνοιασιά και την παιδικότητα, η φυγή από τη μίζερη και σκληρή πραγματικότητα, η αναζήτηση για κάτι ανώτερο και αληθινό, όπως είναι η εφηβική αγάπη, είναι στοιχεία που αγγίζουν τον θεατή και τον κάνουν να εκτιμήσει την Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος