Καλαμάτα: Προβολές στο σπίτι από την Κινηματογραφική Λέσχη

Οι προβολές στο σπίτι της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας επιστρέφουν, προσφέροντας μια σειρά από επιλογές με ταινίες και συναυλίες που μπορεί κάποιος να τις απολαύσει από την άνεση του σπιτιού του.

Από σήμερα Παρασκευή (08/01) μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθήσει τη συναυλία που είχε δώσει η σπουδαία συνθέτης, Ελένη Καραΐνδρου, με κορυφαίες συνθέσεις της για τον κινηματογράφο, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 στο ΚΠΙΣΝ, προσφέροντας ένα μελωδικό ταξίδι υψηλής συγκινησιακής φόρτισης συνενώνοντας κλασικά και παραδοσιακά στοιχεία με ευαισθησία και πάθος.

Στην συναυλία ήταν πλαισιωμένη από κορυφαίους σολίστ, ανάμεσά τους οι: Βαγγέλης Χριστόπουλος (όμποε), David Lynch (σαξόφωνο τενόρο), Σωκράτης Σινόπουλος (πολίτικη λύρα), Ναταλία Μιχαηλίδου (πιάνο), Στέλλα Γαδέδη (φλάουτο), Παναγιώτης Σιωράς (κλαρινέτο), Γιάννης Ευαγγελάτος (φαγκότο), Σοφία Σιωρά (τρομπέτα), Άγγελος Σιωράς (κόρνο), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Άρης Δημητριάδης (μαντολίνο) και Λίλυα Εσίποβα (άρπα). Το Σύνολο εγχόρδων με κονσερτίνο την Ηρώ Σειρά, αποτελεί τον κορμό των συνθέσεων της συναυλίας και έχει λάβει μέρος τόσο σε ηχογράφηση των έργων της Ελένης Καραΐνδρου όσο και σε εμφανίσεις της. Τη μουσική διεύθυνση της συναυλίας έχει ο Μίλτος Λογιάδης, τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Αντώνης Αντύπας, ενώ στο σχεδιασμό ήχου θα είναι ο μόνιμος συνεργάτης της Ελένης Καραΐνδρου Γιώργος Καρυώτης που έχει υπογράψει όλα τα έργα και τους δίσκους της εδώ και τριάντα χρόνια.

Η συνθέτις παρουσίασε τα μουσικά θέματα από όλες τις συνεργασίες της με τον διεθνούς φήμης Έλληνα δημιουργό, Θόδωρο Αγγελόπουλο.

H συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο παρακάτω σύνδεσμο για τις επόμενες τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 08/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 10/01 στις 23.00
https://www.youtube.com/watch?v=-7cX_CDn3vc&feature=emb_logo

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος