Καλαμάτα: Πρόγραμμα παροχής δωρεάν ιατρικών εξετάσεων «Αξίζω να Γνωρίζω Plus ΙΙ»

Με τίτλο «Αξίζω να Γνωρίζω Plus ΙΙ» και στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων τρίτης ηλικίας (65+ ετών), ο σύλλογος “Προμηθέας” συνεχίζει δυναμικά το επιτυχημένο πρόγραμμα παροχής δωρεάν εξετάσεων ελαστογραφίας ήπατος στην Καλαμάτα.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 19 έως και Παρασκευή 23 Μαΐου στις δύο Λέσχες Φιλίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού (πρώην ΚΑΠΗ) του Δήμου Καλαμάτας, ώρες 08:00 – 14:00.

Δευτέρα 19 έως Τετάρτη 21 Μαΐου 2025 στην Α’ Λέσχη Φιλίας (Μπούτση 1).
Πέμπτη 22 έως και Παρασκευή 23 Μαΐου 2025 στην Β’ Λέσχη Φιλίας (Μετσόβου 1, στον καταυλισμό Κουφού Ελιές).
Για ραντεβού και την αποφυγή συνωστισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στην Α’ Λέσχη Φιλίας (τηλ. επικοινωνίας: 27210 95655) και στην Β’ Λέσχη Φιλίας (τηλ. επικοινωνίας: 27210 21426), τις πρωινές ώρες.

Οι δωρεάν εξετάσεις στην Καλαμάτα τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρόνοιας – Τμήμα Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου Καλαμάτας, τον Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας “Ξαναρχί-ΖΩ” και τον Σύλλογο Διαβητικών Μεσσηνίας “Γλυκιά Μεσσηνία”.

Το πρόγραμμα «Αξίζω να Γνωρίζω Plus ΙΙ» στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και στην ενίσχυση της υγείας των ηλικιωμένων, προσφέροντας μια πολύτιμη ευκαιρία για δωρεάν ελαστογραφία ήπατος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος