Καλαμάτα: Πατριός και παππούς κατηγορούνται για ασέλγεια

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας, ένας 60χρονος Μεσσήνιος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης κόρης της συντρόφου του. Κατηγορούμενος για τις ίδιες πράξεις είναι και ο 85χρονος πατέρας του, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, γιατί είναι άτομο με αναπηρία.

Ο πατριός της 10χρονης κι ο πατέρας του βρέθηκαν απολογούμενοι μετά από αρκετά χρόνια για πράξεις που φέρεται να έκαναν το 2010. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος σήμερα πατριός του κοριτσιού και ο πατέρας του, προέβησαν τότε στις ασελγείς πράξεις εις βάρος του έφηβου σήμερα κοριτσιού, όταν αυτό ήταν μόλις 10 χρόνων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι το μαρτύριο για το κορίτσι είχε ξεκινήσει ακόμα και πριν κλείσει τα 10 του χρόνια και συνεχίστηκε για διάστημα περίπου ενός έτους.

Να σημειωθεί επίσης ότι η επιμέλεια του κοριτσιού έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα του από το 2011. Την επιμέλειά της ανέλαβε η μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία τότε ήταν ήδη ενήλικη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος