Καλαμάτα: Παρουσίαση του βιβλίου «Το Όνειρό μου είναι ο προσωπικός μου Ήλιος»

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν την πρώτη παρουσίαση στην Καλαμάτα του βιβλίου του μέλους τους Θύμιου Αλεξόπουλου: «Το Όνειρό μου είναι ο προσωπικός μου Ήλιος» από τις εκδόσεις “Καλλίεργον”.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 20:30 στον προαύλιο χώρο των γραφείων των διοργανωτών στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας, στο κτίριο 30.
Ο συγγραφέας του βιβλίου Θύμιος Αλεξόπουλος θα κάνει την παρουσίαση και την εκδήλωση θα προλογίσουν ο πρόεδρος του Ορειβατικού, Κώστας Φύκιρης, ο πρόεδρος των Δρομέων Υγείας, Χρήστος Μπένος, και εκπρόσωπος των εκδόσεων «Καλλίεργον»

Ο Ευθύμιος (Θύμιος) Αλεξόπουλος, γεννήθηκε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας και κατοικεί, εδώ και αρκετά χρόνια, στην Καλαμάτα. Ο ίδιος ο συγγραφέας, έχει δηλώσει: “Η βαθιά μου πίστη ότι η συνέργεια του Μυαλού με το Όνειρο οδηγεί τον Άνθρωπο στην κατάκτηση του Νοήματος της Ζωής, μού έδωσε τη δυνατότητα να συγγράψω το βιβλίο, «Το Όνειρό μου είναι ο προσωπικός Ήλιος», για να τη μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος