Καλαμάτα: Παρουσία Πάιατ και Κεραμέως το Διεθνές Συνέδριο για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Ξεκινά αύριο Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 2:30 μ.μ., στη πόλη της Καλαμάτας και στο Ξενοδοχείο Elite City Resort, το Διεθνές Συνέδριο για την μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Το Συνέδριο θα διαρκέσει τρείς ημέρες (25-27/2/2022) και θα συμμετάσχουν είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεδιάσκεψη περισσότεροι από 100 Σύνεδροι από Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν διάφορες πτυχές του θέματος.

Καλαμάτα: Παρουσία Πάιατ και Κεραμέως το Διεθνές Συνέδριο για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τη Διεθνή Επιτροπή δια την διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος και την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου, θα χαιρετήσουν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ο Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναπτύξει το θέμα: «Το ήθος της Ορθοδοξίας έναντι του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καλαμάτα ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη, αύριο στις 12:30μ.μ., στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, στην Ιερά Μητρόπολη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος