Καλαμάτα: Παρουσίαση του βιβλίου “Μικρές τελετουργίες” στο Δημοτικό Ωδείο

Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “Μικρές τελετουργίες” της Μαμέλχθης (Ναυσικάς Πέππα-Τριαντάρη), που φιλοτεχνήθηκε με εικαστικά της ίδιας θα πραγματοποιηθεί σε μια καλλιτεχνική λογοτεχνική βραδιά, το Σάββατο (25 Νοεμβρίου 2023) στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας (Βιλεαρδουΐνου 1, Πλατεία Υπαπαντής).

Το βιβλίο συμπαρουσιάζουν: Γιούλα Σαρδέλη, Χριστίνα Δίμιζα και Άλκη Δίμιζα.

ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ
Τέλος, είναι υπεράνθρωπη η προσπάθεια να μένεις ψύχραιμος, όσον αφορά το παραμικρό αλλά, κυρίως, όσον αφορά το γεγονός ότι δίνεις όλη σου τη ζωή για να γίνεις κατανοητός. Και δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις. Κι αν καταλάβεις, τότε δεν πρόλαβες να γίνεις κατανοητός. Κι αν πετύχεις και τα δύο, τότε βρίσκεσαι σε ένα μέρος τόσο ιδιαίτερο, από το οποίο κάθε πιθανή θέα πλέον σε σοκάρει. Και δε θα χωρέσεις ποτέ μες στο χρόνο. Και πάντα μόνος σου θα ‘σαι, γιατί εκεί η φωνή σου γυρίζει πίσω ακριβώς όπως έφυγε. Μόνη κι ανεπηρέαστη.
ΡΟΖ
Υπάρχουν δύο βασικά είδη ανθρώπων.
Αυτοί που γραπώνονται από τη θλίψη για το παρελθόν ώστε να έχουν να δώσουν μια πιστευτή δικαιολογία στον εαυτό τους για το γεγονός ότι φοβούμενοι το παρόν, ήδη καταδικάζουν το μέλλον τους.
Κι αυτοί που ζουν.
Οι δεύτεροι είναι ροζ ελέφαντες που, πατώντας στο μέλλον τους σαν να ήταν το παρόν, κάνουν φούσκες με το παρελθόν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Η Ναυσικά Πέππα -Τριαντάρη (aka Μαμέλχθη) γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Κινείται επαγγελματικά στον χώρο του χορού ως χορεύτρια/performer, δασκάλα χορού και χορογράφος. Απόφοιτη της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) συνέχισε τις σπουδές της στο Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten στο τμήμα MTD (Modern Theatre Dance).

Ως χορογράφος, έχει πέντε έργα στο ιστορικό της, όλα δικής της σύλληψης. Διδάσκει σύγχρονο χορό, μπαλέτο, αυτοσχεδιασμό και μουσικοκινητική αγωγή. Είναι personal teacher ashtanga yoga, pilates. dance aerobic, κινητικής αγωγής. Ασχολείται με πολλές εκφάνσεις της τέχνης (τραγούδι, θέατρο, ζωγραφική) και είναι η ιδρύτρια του brand name NAFAN.
Πιστεύει με πάθος στη ζωή πριν το θάνατο.

Αυτό το βιβλίο είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια.

Καλαμάτα: Παρουσίαση του βιβλίου “Μικρές τελετουργίες” στο Δημοτικό Ωδείο
Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου “Μικρές τελετουργίες” της Μαμέλχθης).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος