Την Τετάρτη (9 Αυγούστου 2023) στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Ευκαλύπτων του Δημοτικού πάρκου ΟΣΕ, η Πειραματική Σκηνή θα παρουσιάσει την παράσταση κουκλοθέατρου “Ο κούκος αηδόνι” του Βασίλη Αναγνώστου που έχει γράψει και τη μουσική και τα τραγούδια.
Η παράσταση είναι προσφορά της Πειραματικής Σκηνής προς όλα τα παιδιά και γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του πολιτιστικού καλοκαιρού του Δήμου Καλαμάτας με ελεύθερη είσοδο.
Το έργο αναφέρεται στην διαφορετικότητα, τη φιλία, την ευγενική συμπεριφορά, τη δικαιοσύνη, την προσφορά και την αλληλεγγύη.
Τη διασκευή για κουκλοθέατρο, τις κούκλες και το σκηνικό επιμελήθηκε η Λέττα Πετρουλάκη, καλλιτεχνική σύμβουλος ήταν η Ηρώ Θεοδώρου και εμψυχώτριες είναι η Φανή Αλεξανδρίδη, η Φένια Εξακουστιδου, η Γιώτα Κουτσοδημητροπουλου, η Μίνα Μουρίκη και η Λ. Πετρουλάκη, στον ήχο η Πόπη Μαυρέα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος