Καλαμάτα: Παράσταση αφιερωμένη στην “Γυναίκα της Σμύρνης”

Η Εστία Πολιτισμού Μικρασιατών & Ποντίων Ν. Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του και στο άνοιγμα στην κοινωνία, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο (23 Σεπτεμβρίου 2023), στις 20.30, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαμάτας μια πρωτότυπη μουσικό-θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην “Γυναίκα της Σμύρνης”.

Πρόκειται για μια παράσταση που παρουσιάζει κάποιους από τους πολλούς κι απαιτητικούς “ρόλους” που καλούνταν να παίξει μια γυναίκα από την ευρύτερη Ανατολία. Ρόλους που δεν διαφέρουν και πολύ από τον σύγχρονο ρόλο μιας γυναίκας στο σήμερα. Μουσική, μόδα, θέατρο, κινηματογράφος & τραγούδι είναι τα συστατικά της παράστασής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με αριθμημένα δελτία εισόδου που διατίθενται καθημερινά, ώρες: 11.00 – 12.00 μ. & 19.00 – 20.00 στο ισόγειο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας “Πανταζοπούλειος Λαϊκή Σχολή”.

  • περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Εστίας Πολιτισμού, του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Ειδική συμμετοχή από την Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας. Η παράσταση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος