Καλαμάτα: Ομιλία Γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας στις 7 το απόγευμα.

Χθες την Καλαμάτα και τη Μεσσήνη επισκέφθηκε ο βουλευτής Αχαϊας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. Κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μας ο κ.Καραθανασόπουλος συναντήθηκε με το δήμαρχο Καλαμάτας Θανασης Βασιλόπουλο, εκπροσώπους γιατρών και νοσηκλευτών στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, εκπροσώπους αγροτών και παραγωγικών τάξεων.

Σε δηλώσεις του στο δημαρχείο της Καλαμάτας στάθηκε στην υποχρηματοδότηση των δήμων που δεν μπορούν να καλύψουν βασικές λειτουργικές ανάγκες και στις ελλείψεις προσωπικού. Παρατήρησε ότι είναι ευθύνη του κράτους να αποκαταστήσει τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και στη χρηματοδότηση και ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα σε έργα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας ενώ εξήρε το ρόλο και τη σημασία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας εν μέσω πανδημίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος