Καλαμάτα: Oλοκληρώνεται το 2ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού

Το 2ο φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας, “Στης ελιάς το δάκρυ”, θα πραγματοποιήσει την τελευταία δράση του, το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 20:00 με την παραμυθού, Σάσα Βούλγαρη, που θα φανερώσει τι έγινε με «του Παππού τα Γένια, της Άσπρης-Κόκκινης την κοτσίδα αλλά και άλλα Ελληνικά παραμύθια με τρίχες».

Η Σάσα Βούλγαρη, ανήκει στους πρωτεργάτες της νεοαφήγησης στην Ελλάδα για ενήλικο και παιδικό κοινό. Είναι αυτοδίδακτη και αφηγείται επαγγελματικά από το 1993. Έχοντας διαμορφώσει τη δική της μέθοδο, διδάσκει για την τέχνη της αφήγησης και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες από το 1995.
Έχει δημιουργήσει και συντονίσει προγράμματα σε συνεργασία με τα Μουσεία: Λαϊκής Τέχνης, Κυκλαδικής Τέχνης, Παιδικής Τέχνης, Γουλανδρή – Φυσικής Ιστορίας, Μπενάκη – Ισλαμικής Τέχνης, Παιδικό Μουσείο, Μουσείο Μετάξης Π.Ι.Ο.Π., το Φιλοτελικό Μουσείο κ.α. Το 1998 αφηγήθηκε 13 ελληνικά παραμύθια στην ΕΤ1. Από το 2010 συνεργάζεται σταθερά με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την τελευταία δράση του 2ου φεστιβάλ αφήγησης παραμυθιού Καλαμάτας, πρέπει να στείλει e-mail στο: stagift@yahoo.com, για να παραλάβεi τους κωδικούς στη πλατφόρμα zoom.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος