Καλαμάτα: Νέος πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. ο Μ. Αντωνόπουλος – “Ωρίμανσαν οι συνθήκες για συνεργασίες”

«Η ποιότητα του χαρακτήρα του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, ήταν ένα από τα κίνητρα να ενταχθώ στην παράταξη της δημοτικής πλειοψηφίας» είπε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Καλαμάτας, ο δημοτικός σύμβουλος (εκλεγμένος ως επικεφαλής της παράταξης Συμμαχίας Πολιτών) Μιχάλης Αντωνόπουλος, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε και τα καθήκοντά του ως νέος πρόεδρος της Διοκλής Α.Ε.

Πρόσθεσε δε, ότι αυτή τη χρονική στιγμή, έκρινε ότι ωρίμασαν οι συνθήκες για συνεργασίες, τονίζοντας ότι αποτέλεσε επίσης κριτήριο ότι και ο Δήμος Καλαμάτας –όπως ολόκληρη η χώρα- αντιμετωπίζουν προβλήματα που καθιστούν «πρόκληση» τη συνεργασία από την άσκηση μόνο της κριτικής στα κακώς κείμενα.

Στην ερώτηση για το αν η παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» θα εξακολουθήσει να υφίσταται και να συμμετέχει σε επόμενη εκλογική διαδικασία, ο κ. Αντωνόπουλος απάντησε, ότι ακόμα ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει αν θα ασχοληθεί ξανά ως υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές. «Με τα κοινά δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι, αλλά δεν έχω πάρει την τελική απόφαση για το αν θα ασχοληθώ ξανά με τα δημοτικά» τόνισε.

Αναφερόμενος στην ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. είπε ότι είναι από τις πλέον παραγωγικές επιχειρήσεις του Δήμου, ενώ μεταξύ των παρεμβάσεων που έχουν γίνει και που πρόκειται να γίνουν, στάθηκε στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας και στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο.

Τέλος στον μελλοντικό προγραμματισμό εντάσσονται, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού για την κάλυψη των αναγκών του κτιρίου διοικήσεως του ΒΙΟΠΑ και δημιουργία θέσεως για την φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Η πλήρης αποκατάσταση φθορών των υδρορροών της Γ’ πτέρυγας (από ωπλισμένο σκυρόδεμα) στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας.
Η εγκατάσταση και λειτουργία αγωγού συλλογής ομβρίων στην είσοδο του ΒΙΟΠΑ. Ο εκσυγχρονισμός του συστήματος πυρανίχνευσης του ΒΙΟΠΑ και διάφορες επισκευές και συντηρήσεις κτιρίων και εγκαταστάσεων στο ΒΙΟΠΑ και στο ΔΕΚ.

Φωτο: Από την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.
www.kalamata.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος