Καλαμάτα: Μυστική Πρεμιέρα από την Κινηματογραφική Λέσχη

Μετά από δέκα χρόνια γεμάτα θερινές κινηματογραφικές αναμνήσεις, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας/Filmhouse μεταφέρει τις προβολές της σ’ ένα καινούριο χώρο, στήνοντας μια νέα κινηματογραφική εμπειρία.

Καινούριες μνήμες, καινούριες προκλήσεις, καινούριες αποδράσεις. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερη φυγή από την πραγματικότητα από τις φανταστικές σκηνές που ξεδιπλώνονται σ’ ένα κινηματογραφικό πανί κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό. Με το χιούμορ σαν όχημα απόδρασης, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της λέσχης πλημμυρίζει από κλασικές κομεντί από το παρελθόν μέχρι σύγχρονες ταινίες πρώτης προβολής. Από τον Πίτερ Σέλλερς, τον Λουι ντε Φινές και τον Χάμφρει Μπόγκαρτ μέχρι τις καταπληκτικές νέες ταινίες του Javier Fesser και του Zhang Yimou, οι επιλογές της λέσχης τιμούν διαφορετικές χώρες και κινηματογραφικά κινήματα με συνδετικό κρίκο την ανόθευτη αγάπη μας για το αγνό σινεμά.

Ανάμεσα σ’ αυτές, σπουδαίες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο μας περιμένουν σε συνεργασία με την ΕΡΤ Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο, την Δημοτική Φιλαρμονική, αλλά και με τη ΦΑΡΙΣ και το Δήμο Καλαμάτας στο Δημοτικό Πάρκο των Σιδηροδρόμων.

H Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας/Filmhouse, σήμερα (Πέμπτη 16 Ιουνίου) στις 21:30, υποδέχεται το κοινό της στο νέο χώρο της στη Vista Marina (Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας) σε μία μυστική πρεμιέρα, με μια δωρεάν προβολή έκπληξη μιας πολυβραβευμένης ταινίας που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος