Καλαμάτα: Μόνο ηλεκτρονικά οι υπηρεσίες στη ΔΥΠΑ (πρωην ΟΑΕΔ) μέχρι την Πέμπτη

Ανεστάλη η λειτουργία του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης Καλαμάτας (του πρωην ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα) , λόγω σοβαρών προβλημάτων του κτηρίου.

Οι υπάλληλοι εργάζονται με τηλεεργασία μετά το έγγραφο από την Επιθεώρηση Εργασίας Καλαμάτας, σύμφωνα με το οποίο, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε στις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ Καλαμάτας, διαπιστώνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος πτώσης υλικών, κυρίως σοβάδες και τσιμέντα, πάνω σε εργαζομένους και πολίτες.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων υπογραμμίζει ότι ο τεχνικός ασφαλείας έχει καταγράψει τον κίνδυνο και έχει επισημάνει πως έχουν ήδη σημειωθεί μικροατυχήματα ύστερα από πτώση σοβάδων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, και λόγω τεχνικών εργασιών, όπως σημειώνεται και σε έγγραφο της ΔΥΠΑ, το κτίριο της Καλαμάτας θα παραμείνει κλειστό μέχρι και αύριο Τετάρτη, με τους πολίτες να εξυπηρετούνται μόνο ηλεκτρονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κλειστό θα παραμείνει αύριο Τρίτη 4 Απριλίου και μεθαύριο Τετάρτη 5 Απριλίου, το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Καλαμάτας (Εθνική Οδός Καλαμάτας-Αθήνας, Ασπρόχωμα Τ.Κ. 241
00), λόγω τεχνικών εργασιών. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος