Καλαμάτα: Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την κατασκευή του αγωγού ύδρευσης Φ800 (ηχητικό)

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, οι εργασίες κατασκευής του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης Φ800, επί της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου: «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού μεταφοράς νερού από τις Πηγές Τ.Κ. Πηδήματος μέχρι την Καλαμάτα – Μεσσήνη».

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από την περιοχή του οικισμού Άνθειας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλαμάτα. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση και φωτεινή σηματοδότηση.

Στα τμήματα εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εναλλάξ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίπολη, με χρήση φωτεινών σηματοδοτών ή σηματωρών. Για το λόγο αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδαίτερα προσεκτικοί για την συμμόρφωση τους με τη σήμανση και τους φωτεινούς σηματοδότες.

Για το πολύ σημαντικό αυτό έργο, αλλά και όσα έχουν ξεκινήσει ήδη να υλοποιούνται από την ΔΕΥΑ Καλαμάτας, όπως η κατασκευή νέας δεξαμενής στον Αη Γιάννη Καρβούνη στην Καλαμάτα, αλλά και η αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή “Πρωινό στον Αέρα” στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Επιμέλεια Εκπομπής: Βαγγέλης Ποτέας – Κώστας Γαζούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος