Καλαμάτα: Κοκαίνη … σε δέμα με το ΚΤΕΛ

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μια 37χρονη τη στιγμή που παραλάμβανε στο σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Νομού Μεσσηνίας δέμα, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -202,5- γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 37χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας και ένας (1) αναδιπλούμενος σουγιάς, με υπολείμματα κοκαΐνης.

Επιπλέον, στην κατοχή της 37χρονης, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο και το χαρτονόμισμα των -50- ευρώ, ενώ κατασχέθηκε όχημα και δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος