Καλαμάτα: Κάλεσμα για συμμετοχή στην νεανική χορωδία του Μουσικού Ομίλου “Ορφεύς”

Ο Μουσικός Όμιλος Καλαμάτας “Ορφεύς”, στην προσπάθειά του να συνεχιστεί το χορωδιακό τραγούδι στην Καλαμάτα, έχει ιδρύσει παιδική – νεανική χορωδία.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με μαέστρο τον Ιβάν Μάτζαρη. Μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 6 ετών και μεγαλύτερα. Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος για τους γονείς. Οι πρόβες θα γίνονται στην αίθουσα του “Ορφέα” στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας το Σαββατοκύριακο, σε ώρα που θα κανονιστεί μετά από συζήτηση με τους γονείς.

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του ομίλου: “Η συμμετοχή σε χορωδία έχει σημαντικά οφέλη για τα παιδιά τόσο σε μουσικό, όσο και κοινωνικό επίπεδο. Είναι η καλύτερη άσκηση για τον εγκέφαλο, εντείνει όλες τις λειτουργίες του και δημιουργεί υψηλότερο ΙQ. Τα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική είναι ευτυχισμένα και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η μουσική δημιουργεί συναισθήματα και δεσμούς και το τραγούδι είναι απόλυτα αναγκαίο για να υπάρξει μουσική δημιουργία και πραγματική κατανόηση της μουσικής”.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στον πρόεδρο του “Ορφέα”, Αλέξανδρο Μπουφέα στο τηλέφωνο 6978190104 και στα e-mail: aleboufe@yahoo.gr και info@orfeaskalamata.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος