Καλαμάτα: Η παράσταση “Το Φάντασμα του Κάντερβιλ” στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής

Η θεατρική ομάδα “Νέα Σκηνή”, του Μουσικοφιλολογικού και Καλλιτεχνικού συλλόγου “Ο Ακρίτας”, παρουσιάζει το έργο του Όσκαρ Γουάιλντ “Το Φάντασμα του Κάντερβιλ” σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Ισμήνης Κωνσταντοπούλου, στις 1, 2, 3 & 4 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας στις 9.00 το βράδυ.

Το Φάντασμα του Κάντερβιλ είναι θεατρική διασκευή ενός ευαίσθητου, οικογενειακού διηγήματος που διδάσκει τι είναι η ζωή, τι σημαίνει θάνατος και ότι η αγάπη είναι πάνω κι απ’ τα δύο αυτά. Στο υπέροχο αυτό έργο που είναι για μικρούς και μεγάλους παίρνουν μέρος δεκατρείς ενήλικες και δύο παιδιά. Η μουσική του έργου είναι του Στάθη Γυφτάκη και τα σκηνικά του Βενετσάνου Μπαλόπουλου, ενώ, την αφίσα φιλοτέχνησε η εικαστικός Χριστιάνα Κανελλακοπούλου.

Το έργο


Ο Αμερικανός πρέσβης, κος Ότις, αγοράζει τον πύργο της οικογένειας Κάντερβιλ, στην Αγγλία, για να περνάει τις διακοπές της η οικογένειά του. Μόνο που εκεί κατοικεί και ένα φάντασμα, το φάντασμα του Σερ Σάιμον Ντε Κάντερβιλ, που στοιχειώνει τον πύργο εδώ και 350 χρόνια. Όλοι όσοι πέρασαν από εκεί, ταχύτατα τον εγκατέλειψαν τρομαγμένοι από το φάντασμα αυτό.

Η οικογένεια όμως του κυρίου πρέσβη δεν φαίνεται να πτοείται από κάτι τέτοια, με αποτέλεσμα όλες οι προσπάθειες του φαντάσματος να τους εκδιώξει να πέφτουν στο κενό. Τι θα γίνει λοιπόν, και πώς θα λυθεί η κατάρα που στοιχειώνει τον πύργο;

Καλαμάτα: Η παράσταση “Το Φάντασμα του Κάντερβιλ” στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος