Καλαμάτα: Η καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου

“Συναντήσεις στη γη της ελευθερίας”, είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Κάστρου, προσφέροντας στο κοινό ένα μικρό δείγμα της προσπάθειας και της αφοσίωσης των σπουδαστών του Ωδείου.

“Μια δύσκολη χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της και ανέδειξε σύγχρονους ήρωες που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά που άντεξαν, πολέμησαν με κάθε τρόπο και κατάφεραν να συντηρήσουν μέσα από πρωτόγνωρες συνθήκες την σχέση τους με την μουσική. Αυτά τα παιδιά τιμά το Δημοτικό Ωδείο με την Καλοκαιρινή συναυλία του”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού η είσοδος στη συναυλία της 21ης Ιουνίου θα γίνεται μόνο με την επίδειξη δελτίων δωρεάν εισόδου. Τα δελτία δωρεάν εισόδου μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την γραμματεία του Ωδείου την Παρασκευή 14:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-20:00.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ