Καλαμάτα: Για ακόμα 3 επιθέσεις κατηγορείται ο 35χρονος που συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια

Την πόρτα των ανακριτικών αρχών στα δικαστήρια της Καλαμάτας πέρασε στις 12 σήμερα το μεσημέρι ο 35χρονος Έλληνας, που ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την σεξουαλική επίθεση σε 24χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της Τρίτης (4/10) στο κέντρο της Καλαμάτας.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης, κατηγορείται για ακόμα 3 περιπτώσεις επιθέσεων με σεξουαλικά κίνητρα. Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούλιο 2 φορές, είχε βρεθεί έξω από την οικία, άλλης 24χρονης φοιτήτριας και αυνανιζόταν ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 είχε επιτεθεί σε άλλη 23χρονη κοπέλα, χτυπώντας την και προσπαθώντας να την βιάσει, στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα.

Και οι 3 παραπάνω περιπτώσεις είχαν καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές και παρέμεναν ανεξιχνίαστες μέχρι και τη σύλληψη του 35χρονου.

Ο 35χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και ελαφρά σωματική βλάβη για την επίθεση στην 24χρονη φοιτήτρια χθες το πρωί και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 12μ.μ. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος