Καλαμάτα: Φουλ για άνοδο στη Volley League οι «Λύκοι»

Βόλεϊ υψηλού επιπέδου είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν για δυο ώρες, όσοι χθες το απόγευμα
(15/1) βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου της παραλίας στην Καλαμάτα.

Εκεί τα δυο μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Volley League, η Καλαμάτα ’80 και ο Αριστοτέλης Σκύδρας, «μονομάχησαν» σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που καθήλωσε τους λάτρεις του αθλήματος.

Οι Μακεδόνες της Σκύδρας, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και με «όπλα» τους πολύπειρους αθλητές Αρμενάκη και Γκόρτσιανιουκ κατέκτησαν το πρώτο σετ με 20-25.

Στο δεύτερο σετ έγινε πραγματική «μάχη» με την αναμέτρηση να εξελίσσεται πόντο – πόντο. Καταλυτική, ήταν η αλλαγή του εμφανώς ανέτοιμου απ’ τον τραυματισμού του Νίκου Παλέντζα και η είσοδος στο παιχνίδι για την Καλαματιανή ομάδα του Σωκράτη Χαραλαμπίδη. Χάρις, το εξαιρετικό σέρβις του πασαδόρου των «Λύκων» Δημητούλη, αλλά και τη σπουδαία εμφάνιση των Χαραλαμπίδη, Ίλιεφ και Δαλακούρα, οι παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη, «γύρισαν» το σετ κατακτώντας το με 25-21 και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια οι «Λύκοι» και με την αγωνιστική άνοδο των Πελεκούδα και του λίμπερο της ομάδας Βαγγέλη Ντάκουρη, ο οποίος έβγαλε εντυπωσιακές άμυνες, έπαιξαν εκπληκτικό βόλεϊ, κατακτώντας το 3ο και το 4ο σετ με 25-21 και 25-18, παίρνοντας το «καθαρό» τρίποντο, μέσα σε αποθέωση απ’ τον κόσμο που εξάντλησε όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Καλαμάτα: Φουλ για άνοδο στη Volley League οι «Λύκοι»

Με τη νίκη αυτή η Καλαμάτα ’80 απέδειξε ότι στόχος της είναι η απευθείας άνοδος στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ , χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας τον Νίκο Παλέντζα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδα με την Ορεστιάδα και χθες δεν ήταν έτοιμος στο 100% . Επόμενη αναμέτρηση για την τοπική μας ομάδα, το επόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Στέφανος Μάνα): Δημητούλης, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Χριστόφας, Ίλιεφ, Παλέντζας, Β. Ντάκουρης λ., Χαραλαμπίδης, Στάμος λ., Γεωργάτος, Κακαλέτρης, Κανελλόπουλος, Κατσιαφλάκας
.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Θανάσης Στράντζαλης):
Κανέλλος, Βλαχόπουλος, Σαρικεΐσογλου, Γκόρτιανιουκ , Αρμενάκης, Λόπεζ, Αντωνιάδης (λ), Παντακίδης, Αναστασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος