Εργαστήριο με τίτλο “Γέφυρες Πολιτισμών: Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Παιχνιδοποίηση για Έναν Πιο Ενσυνείδητο και Συμπεριληπτικό Κόσμο”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19 Νοεμβρίου 2023) από τις 10.00 – 14.00 στον χώρο House By Phaos (Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα).
Το εργαστήριο στοχεύει να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει εκπαιδευτικούς, συμβούλους νέων, κοινωνικούς λειτουργούς και όλους όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην προαγωγή της διαπολιτισμικής κατανόησης και συνεργασίας.
Μέσα από μια σειρά διαδραστικών και βιωματικών δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τρόπους με τους οποίους η μη τυπική μάθηση και η παιχνιδοποίηση μπορούν να αποτελέσουν ισχυρά εργαλεία για την κατανόηση και τον σεβασμό της πολιτισμικής πολυμορφίας.
Η εκδήλωση οργανώνεται από τον οργανισμό νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων(Κ.Α.ΝΕ.) στο πλαίσιο του σχεδίου PAPIRI (https://www.papiri.net/) που υλοποιείται υπό το πρόγραμμα ERASMUS+
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής έως 12 Νοεμβρίου, πατώντας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/xaFELNMibARP1LHf7
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και έξτρα εκπαιδευτικό υλικό σε όλους τους συμμετέχοντες.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος