Καλαμάτα: Εργαστήριο με θέμα τα Κοινωνικά Δίκτυα και την Επιχειρηματικότητα

Εργαστήριο με θέμα “Κοινωνικά Δίκτυα και Επιχειρηματικότητα – Παρουσίαση της Εκπαιδευτικής πλατφόρμας Digipreneur” θα πραγματοποιήσει ο οργανισμός Νεολαίας και Εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων ( ΚΑΝΕ), τη Δευτέρα (17 Ιουνίου 2024) στις 19.30 στο Marina Garden Bistro (Σαλαμίνος 8, Καλαμάτα).

Το εργαστήριο στοχεύει στην παρουσίαση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Digipreneur, η οποία έχει δημιουργηθεί με τη συμβολή εκπαιδευτικών οργανισμών από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Λετονία, τη Νιγηρία, την Κένυα και τη Νότια Αφρική. Η πλατφόρμα Digipreneur αποσκοπεί στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των νέων εκπαιδευομένων, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για τη βελτίωση του επαγγελματικού τους προφίλ και την προώθηση των επιχειρηματικών τους ιδεών.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ), εκπαιδευτές ενηλίκων και εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και σε οποιονδήποτε μπορεί να ενδιαφέρεται. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες της εκπαιδευτικής πλατφόρμας και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς για την υποστήριξη των μαθητών/σπουδαστών τους.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Φωτεινή Αράπη στο email: fotini@ngokane.org

*Είσοδος ελεύθερη

Καλαμάτα: Εργαστήριο με θέμα τα Κοινωνικά Δίκτυα και την Επιχειρηματικότητα
Αφίσα του Εργαστηρίου με θέμα “Κοινωνικά Δίκτυα και Επιχειρηματικότητα – Παρουσίαση της Εκπαιδευτικής πλατφόρμας Digipreneur”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος