Kαλαμάτα: Εργασίες στη Ναυαρίνου και την παραλιακή ζώνη

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Ναυαρίνου, από την οδό Τσαμαδού έως την οδό Φαρών της Καλαμάτας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες επί του δρόμου, με την ανακατασκευή της διάβασης πεζών και ποδηλάτων και την κατασκευή νέου δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων.

Στο εν λόγω τμήμα, συνεχίζονται πλέον, οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων στη νότια και τη βόρεια πλευρά της οδού.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες, θα εκκινήσουν και οι παρεμβάσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας, με συντηρήσεις, επισκευές και τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, ενώ έχει δρομολογηθεί η κατασκευή χώρων στάθμευσης στο Δημοτικό Στάδιο, στον Ι.Ν. Αναστάσεως και πλησίον της οδού Καρακούση, καθώς και οι απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην διάνοιξη οδών στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας.

Ανάλογες παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο παραλιακό μέτωπο και των Κοινοτήτων Βέργας και Μ. Μαντίνειας.

Η ανάπλαση του τμήματος της οδού Ναυαρίνου (από Φαρών έως Ακρίτα) θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Μάλιστα ο δήμος σε συνεννόηση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, προχωράει το έργο ηλεκτροδότησης του πάρκου του Πανελληνίου, ενώ συζητήσεις γίνονται ώστε σε σύντομο χρόνο να εκκινήσει διαδικασία αρχιτεκτονικής μελέτης που θ’ αφορά στη χερσαία ζώνη του λιμένα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος