Η επιστημονική εκδήλωση με τίτλο “Η Πρόληψη Σώζει..” συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, τον Δήμο Καλαμάτας και την Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Β’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής και Διαβητολογικού κέντρου του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Χορού, την Κυριακή (11 Μαΐου 2025) στις 18:00.
Τιμώμενος προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Πρύτανης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθ. Καρδιολογίας, Γ. Σιάσος.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν με τις εισηγήσεις τους η Καθ. Παθολογικής ογκολογίας και Διευθύντρια της Β’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής, Α . Ψυρρή, ο Καθ. Καρδιολογίας και τ. Αντιπρύτανης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δ. Τούσουλης και ο Αναπλ. Καθηγητής Παθολογίας – Σακχαρώδη Διαβήτη και Υπεύθυνος της Μονάδας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Π. Χαλβατσιώτης.
Στο φουαγιέ του Μεγάρου, θα λάβει χώρα η έκθεση υγείας, στην οποία θα συμμετέχουν με περίπτερα ο Σύλλογος Διαβητικών Μεσσηνίας “Η γλυκιά Μεσσηνία”, ο Σύλλογος ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας Ξαναρχί-ΖΩ, το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας (Μαιευτική Κλινική, Καρδιολογική Κλινική), ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας και το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας, Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος