Ένταση και σοβαρές καταγγελίες από τους πρώην εργαζόμενους στη χωματερή της Μαραθόλακας περιλάμβανε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι πρώην εργαζόμενοι κατηγόρησαν τη Δημοτική Αρχή ότι δεν τήρησε τη δέσμευση της για την καταβολή των δεδουλευμένων των πρώην εργαζομένων, όπως είχε συμφωνηθεί. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Βασιλόπουλος ενημέρωσε το σώμα πως η συγκεκριμένη δαπάνη δεν έγινε δεκτή από τον Επίτροπο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η διαδικασία καταβολής των χρημάτων στους εργαζόμενους.
Οι αντίδραση των εργαζομένων ήταν έντονη, με φραστικές επιθέσεις εναντίων μελών της δημοτικής αρχής. Ανάμεσα στα λεγόμενά τους ήταν και η καταγγελία πως μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών έχουν θαφτεί παράνομα στη χωματερή της Μαραθόλακας, πράγμα για το οποία θα πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος