Καλαμάτα: Ένατη συνάντηση του Έ΄ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνει την ένατη συνάντηση του πέμπτου κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2022 – 2023) τη Δευτέρα (12 Ιουνίου 2023) στις 7.00 μ.μ. στο καφέ Μύθος, (Ναυαρίνου 191, Παραλία Καλαμάτας).

Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα “‘Όταν σκοτώσουν τα κοτσύφια” της Αμερικανίδος συγγραφέα Χάρπερ Λι. Η Λέσχη Ανάγνωσης της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων κλείνει τον πέμπτο κύκλο με ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αξιολογότερα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας.

Στο τέλος της συζήτησης θα προβληθεί η ταινία «Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιρλανδού συγγραφέα Όσκαρ Γουάιλντ, ενώ η ταινία «Σκιές και Σιωπή», βασισμένη στο μυθιστόρημα της Χάρπερ Λι, θα προβληθεί τη Δευτέρα 26/6 στις 21:00 στο ξενοδοχείο Viva Mare με την ευγενική υποστήριξη της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (κα Παυλάκου Αντωνία, 6977206864 και κα Μαρία Νταλλή 6934827021, salvadordal@gmail.com & messinionsyggrafeonenosi@gmail.com.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος