Καλαμάτα: Δύο νέα ειδικά σκάφη για το τμήμα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ του Ν.Ο.

Πριν από τρεις μήνες ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ και πριν μερικές ημέρες υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής των δύο νεότευκτων ειδικών σκαφών μεταξύ της Προέδρου της Ε.Ι.Ο. κα. Αναστασίου Ανδρονίκης και του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, ο Έφορος Ιστιοπλοΐας Σπυρόπουλος Γεώργιος και η αθλήτρια Αδαμοπούλου Αγγελική μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στην Αθήνα για παραλαβή και μεταφορά των σκαφών στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Τα σκάφη αυτά είναι χορηγία του Ιδρύματος La Fondazione Terzo Pilastro Internazionale προς την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Η Ε.Ι.Ο. με τη σειρά της αναγνωρίζοντας τη δυναμική του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προχώρησε στη παραχώρηση των δύο σκαφών.

Το όραμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης σε όλες τις ηλικίες χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες.

Η δημιουργία του Τμήματος Ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ, πέρα από τη παραχώρηση των σκαφών, γίνεται πραγματικότητα χάρις την ηθική και υλική υποστήριξη του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος