Καλαμάτα: Δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από το Δημοτικό Ωδείο

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας πιστό στην Χριστουγεννιάτικη παράδοση ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με δύο διαφορετικές συναυλίες και την συμμετοχή πάνω από 150 μαθητών, καθηγητών αλλά και συνεργατών του.

Η αρχή θα γίνει αύριο Τετάρτη (21 Δεκεμβρίου 2022), τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, με μια συναυλία Αγάπης στη Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Στη Μουσική αυτή βραδιά που έχει τον τίτλο «Χριστέ, για δώσ’ μου τα κλειδιά, ν’ ανοίξω τον παράδεισο, να μπω σε περιβόλι», τα Μουσικά Σύνολα καθώς και η Νεανική Χορωδία του Δ.Ω.Κ. θα παρουσιάσουν ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα ευαίσθητο πρόγραμμα με σκοπό τη συλλογή τροφίμων βιβλίων, παιχνιδιών ή ρούχων για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Η δεύτερη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί την (Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022) στις 20:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Η Μπαρόκ Ορχήστρα εγχόρδων του Ωδείου, η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου, η Παιδική και η Νεανική Ορχήστρα του Ωδείου θα παρουσιάσουν ένα γοητευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα των W.A.Mozart, J.S.Bach, A. Vivaldi, L. Boccherini,G. Rossini, M. Leontovych και πολλών άλλων συνθετών σε διεύθυνση Ιβάν Μάτζαρη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος