Καλαμάτα: Δωρεάν on line προβολές από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Λίγο πριν από την έναρξη της έβδομης διοργάνωσής του, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου θυμάται τις βραβευμένες ταινίες του 2020, με δύο δωρεάν on line προβολές για περιορισμένο αριθμό θεατών, αυτό το Σάββατο και το επόμενο, 23 και 30 Ιανουαρίου.

Αυτό το Σάββατο (23 Ιανουαρίου) θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ “Ευτυχισμένοι Πρίγκηπες” του Πάνου Δεληγιάννη, που είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο Ελληνικό ντοκιμαντέρ από το κοινό του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου το 2020. Η ταινία παρακολουθεί μια θεατρική ομάδα παιδιών κι ενός Έλληνα σκηνοθέτη στις Φαβέλες της Βραζιλίας.

Το Σάββατο (30 Ιανουαρίου), θα προβληθεί το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ “El Silencio de otros”, (Η Σιωπή των Άλλων), των Almudena Carracedo και Robert Bahal που είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο ξένο ντοκιμαντέρ από το κοινό του 6ου ΔΦΝΠ. H “Σιωπή των Άλλων”, τα γυρίσματα της οποίας διήρκεσαν πάνω από 6 χρόνια, αποκαλύπτει τον επικό αγώνα των θυμάτων της 40ετούς δικτατορίας της Ισπανίας, καθώς οργανώνουν μια πρωτοποριακή διεθνή αγωγή.

Κρατήστε θέση και για τις δύο προβολές, μπαίνοντας στην πλατφόρμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου: https://www.peloponnisosdocfestival.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος