Καλαμάτα: Δημιουργία τμήματος αναρρίχησης από τον ΕΟΣ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας (ΕΟΣ), θέλοντας να έχει ενεργό ρόλο στη διάδοση, αλλά και στήριξη του ολυμπιακού αθλήματος της sport αναρρίχησης δημιούργησε ένα τμήμα αποκλειστικά γι’ αυτό, όπου οποιοσδήποτε έχοντας εμπειρία ή μη, θα μπορεί στο χώρο του συλλόγου, να γνωρίσει την αθλητική αναρρίχηση και να προπονηθεί.

Οι δύο τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου, είναι ιδανικές για αρχάριους και προχωρημένους. Τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν βασικές γνώσεις στην αναρρίχηση, ώστε να μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια και να συμμετέχουν σε σχολές αναρρίχησης πιστοποιημένων από την ελληνική ομοσπονδία (ΕΟΟΑ). Επίσης για τους μικρούς φίλους, θα γίνουν εισαγωγικά μαθήματα από έμπειρα μέλη του συλλόγου.

Η Καλαμάτα μάλιστα αποτελεί ιδανικό αναρριχητικό προορισμό με τρία πεδία κοντά της (Νέδουσα, Καρδαμύλη και Λαγκάδα).

Ο ΕΟΣ Καλαμάτας περιμένει όσους ενδιαφέρονται, κάθε Πέμπτη 9.15 – 10.30μ.μ στα γραφεία του, στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας, για να γνωρίσουν το υπέροχο άθλημα της αναρρίχησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γ. Μπουρίκας (6974225568), Μ. Πορώνης (6976253723) & Γ. Στεφανούρης (6937328781).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ