Καλαμάτα: Διεθνής έκθεση κόμικς “Η 7η τέχνη συναντά την 9η”

H διεθνής έκθεση κόμικς: “Η 7η τέχνη συναντά την 9η”, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, άνοιξε τις πύλες της  στον Πολυχώρο Α49 (Αναγνωσταρά 49) και θα διαρκέσει έως και τις 4 Ιουλίου.

Η έκθεση έρχεται να υπογραμμίσει τις συγγένειες του κινηματογράφου με τα κόμικς, αλλά και να δώσει μια διαφορετική διάσταση στην καλλιτεχνική αντιμετώπιση του θέματος του φεστιβάλ, παρουσιάζοντας επτά διακεκριμένους δημιουργούς, που δίνουν με τα έργα τους τη δική τους ερμηνεία στην έννοια της διεκδίκησης της ελευθερίας.

Δημιουργοί με τελείως διαφορετικό ύφος και εικαστική γραφή, εκθέτουν τις δικές τους αφηγηματικές εκδοχές γύρω από τη “Διεκδίκηση της Ελευθερίας” και εντάσσονται αβίαστα στη θεματολογία του φεστιβάλ, μ’ ένα τρόπο που δεν συμπληρώνει απλά αλλά ολοκληρώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Μπότσος, Θανάσης Πέτρου, Sotos Anagno, Soloup (Ελλάδα), Giuseppe Palumbo, Andrea Bruno (Ιταλία) και Danijel Zezely (Κροατία).

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης 16:00 – 21:00 καθημερινά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος