Καλαμάτα: Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου KaDISS 2023

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το καθιερωμένο ετήσιο Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας (KaDISS), παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης διάρκειας τριών εβδομάδων, το οποίο καθοδηγείται από μια ομάδα διακεκριμένων διδασκόντων.

Φέτος το καλοκαίρι, ανταποκρινόμενο στη ζήτηση για εντατική κι εξειδικευμένη εκπαίδευση σε προχωρημένες πρακτικές, το KaDISS 2023 θα έχει τη φόρμα δύο εβδομάδων παρέχοντας μια διπλή θεματική, με προσήλωση και με στόχο την ανάπτυξη, τη σταθεροποίηση αλλά και την ενίσχυση των βάσεων των δεξιοτήτων των καλλιτεχνών.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, καλλιτέχνες, τραγουδιστές ή σπουδαστές δραματικών σχολών ή ωδείων.

Το KaDISS 2023 θα έχει τη μορφή δύο ξεχωριστών εντατικών εργαστηρίων διάρκειας μίας εβδομάδας το κάθε ένα, με κορυφαίους εισηγητές στους εξειδικευμένους τομείς τους. Η υποβολή αίτησης και η παρακολούθηση των δύο εβδομαδιαίων εργαστηρίων μπορεί να γίνει ανεξάρτητα, επιλέγοντας μόνο την μια εβδομάδα ή επιλέγοντας και τις δύο. Κάθε εβδομάδα παρέχει δεξιότητες κι “εργαλεία” για την ανάπτυξη προς τον ερμηνευτή/ καλλιτέχνη σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης ή επαγγελματικής εργασίας βρίσκεται.

  • Adrienne Thomas – VOICE ALIVE! (21-26 Αυγούστου 10.00-16.00)
  • Dan Sherer – ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΚΕΊΜΕΝΟ (28 Αυγούστου – 02 Σεπτεμβρίου 10.00-16.00)

Και οι δύο εβδομάδες θα υποστηρίζονται από την προσέγγιση και την εξερεύνηση του κειμένου του Σαίξπηρ υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Διεθνούς Θερινού Σχολείου Θεάτρου Καλαμάτας, καταξιωμένου σκηνοθέτη Andrew Visnevski.

Για τα βιογραφικά των καθηγητών, για την αίτηση και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.kalamatadrama.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος