Καλαμάτα: “Άρωμα Σινεμά” Μουσική Βραδιά με Μελωδίες από τη Μεγάλη Οθόνη

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας/Filmhouse προσκαλεί τους φίλους του σινεμά και της μουσικής σε μια ατμοσφαιρική εκδήλωση με τίτλο “Άρωμα Σινεμά”, την Κυριακή (27 Ιουλίου 2025), στις 21:00, στην αυλή του Vista Marina.

Τρεις καταξιωμένες καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η Ευτυχία Δημητρακοπούλου (τραγούδι), η Άννα-Μαρία Μουτεβελή (πιάνο) και η Γεωργία Τσολάκη (βιολί) θα παρουσιάσουν αγαπημένες κινηματογραφικές μουσικές και τραγούδια.

Μελωδίες σε συνθέσεις των Ennio Morricone, Nicola Piovani, Yann Tiersen και Ευανθίας Ρεμπούτσικα, που έχουν συνοδεύσει αξέχαστες σκηνές της μεγάλης οθόνης, θα γεμίσουν την καλοκαιρινή βραδιά με συναίσθημα και νοσταλγία.

Μουσική Παράσταση “Άρωμα Σινεμά”
21:00 | Vista Marina, Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας | Είσοδος γενική 5 ευρώ, είσοδος 3 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και πολυτέκνους, ελεύθερη κάτω των 18

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος