Καλαμάτα: Αρχίζει ο 4ος κύκλος της Λέσχης Ανάγνωσης

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας ανακοίνωσαν την πρώτη συνάντηση του δ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2021 – 2022).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο φουαγιέ του γραφείου της ΕΜΣ (ισόγειος χώρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, κ.λπ.).
Για τον λόγο αυτό, ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε είκοσι και είναι απαραίτητη η πρότερη δήλωση συμμετοχής.
Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας» του νομπελίστα συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές.
Στην πρώτη συνάντησή θα γίνει ενημέρωση για τον ακριβή προγραμματισμό των ημερομηνιών του νέου κύκλου συναντήσεων της Λέσχης, καθώς και των βιβλίων που έχουν επιλεχθεί για ανάγνωση, όπως προέκυψε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ των μελών το καλοκαίρι.

Η Λέσχη Ανάγνωσης περιμένει και νέες συμμετοχές, είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (κα Μαρία Σιψά, 2721096818, mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (κα Μ. Νταλλή, 6934827021 – 6977206864, salvadordal@gmail.com).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος