Καλαμάτα: 6ο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας

Ο κύριος κορμός των δράσεων του 6ου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας, ανοίγει την αυλαία το Σάββατο (21 Μαΐου) στις 11.00 το πρωί στο Δημοτικό Πάρκο του Αναψυκτήριου με την παράσταση “O Bασιλιάς που πεινούσε σαν λύκος» από την ομάδα ΜΟΥ ΦΑ.

Το απόγευμα θα ακολουθήσει η εκρηκτική μουσική παρέλαση της Μπάντας QUILOMBO, με συνοδεία από κούκλες και κουκλοπαίκτες, που θα ξεκινήσει από το πεζόδρομο, μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και θα καταλήξει στο Χώρο του Πατινάζ στο Δημοτικό Πάρκο ΟΣΕ, εκεί όπου θα ακολουθήσει η παράσταση θέατρο δρόμου «The Loony Circus» της ομάδας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ, με ελεύθερη πρόσβαση.

Από το Σάββατο 21 έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 θα ακολουθήσουν 9 μέρες θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες. Μια γιορτή, που θα αγκαλιάσει όλη την πόλη και θα προσφέρει 35 παραστάσεις, που θα παρουσιάσουν 68 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία και την Ισπανία, σε 4 θεατρικές αίθουσες και σε 2 υπαίθριους χώρους.

Το Φεστιβάλ θα ταξιδέψει εκτός Καλαμάτας στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς και στο Ναύπλιο στη Σχολή Θεατρικών Σπουδών.

Το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.puppetfest.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος