Καλαμάτα: 5ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου

Ο Δήμος Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ) διοργανώνουν τον 5ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας και Παράλληλων Αγώνων, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης στις 5.00 το απόγευμα από την προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας.

Ο Αγώνας, που έχει την υποστήριξη του Συλλόγου ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ, του Τμήματος Εθελοντών Νοσηλευτών ΕΕΣ, του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών ΕΕΣ, του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας, του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, Πολιτιστικών Συλλόγων και εθελοντικών ομάδων, περιλαμβάνει:

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ 21,1 χλμ. ώρα 17:00
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 2×10,5 ώρα 17:00
ΑΓΩΝΑ 5 χλμ. ώρα 17:10
ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ 1 χλμ. ώρα 17:40

Η Διαδρομή του Αγώνα είναι πιστοποιημένη από την AIMS, γρήγορη, δίπλα στην παραλία. Είναι ασφάλτινη και επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές και με σημείο εκκίνησης την προκυμαία του Κεντρικού Λιμένα Καλαμάτας. Οι δρομείς αρχικά θα κινηθούν ανατολικά μέσω της παραλιακής οδού Ναυαρίνου με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο “Elite”, όπου θα γίνει αναστροφή. Επιστρέφοντας από την οδό Ναυαρίνου, θα διέλθουν από το χώρο εκκίνησης και στη συνέχεια από το λιμάνι- Λιμεναρχείο, και θα συνεχίσουν μέσω της Μαρίνας προς τον Κορδία και τη Δυτική Παραλία. Θα διέλθουν από τις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας και θα κάνουν αναστροφή. Στη συνέχεια και επιστρέφοντας από την ίδια διαδρομή, μετά τη μαρίνα, πορεία στο χιλιόμετρο (φάρο) και θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης.

Εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 6/10/22 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένες εγγραφές θα είναι διαθέσιμες την ημέρα του αγώνα (10:00-16:00) στη Γραμματεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος