Καλαμάτα: 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Διαγωνισμού Χορού

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Διαγωνισμού Χορού (3rd Kalamata Dance Cup – Beyond The Limits), θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της «Τέντας» στις 13 και 14 Νοεμβρίου, με διαγωνισμούς χορού, παραστάσεις, σεμινάρια και παράλληλες δράσεις.

Το παγκόσμιας προβολής χορευτικό φεστιβάλ, διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο εκδηλώσεων Καλαμάτας ‘Dance Challenge’ με την υποστήριξη της PolisArt Κοιν.Σ.ΕΠ., του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Καλαμάτας. Τελεί δε, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές φέτος συμμετέχουν 98 καλλιτεχνικοί χορευτικοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πλήθος θεατών αναμένεται να παρακολουθήσει τις 1.000 περίπου χορευτικές παραστάσεις από 200 συνολικά διαφορετικές κατηγορίες χορού που κρίνονται από 40 καταξιωμένους εγχώριους και διεθνείς κριτές, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Η τελετή έναρξης Gala είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην «Τέντα», ενώ η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, στον ίδιο χώρο.

Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά από την viva.gr προκειμένου να απολαύσουν το χορευτικό υπερθέαμα με χορευτικά σχήματα και Performers, καθώς και διάσημες προσωπικότητες του χορού, κορυφαίους πρωταθλητές αθλητικού χορού που θα βρεθούν στην Καλαμάτα και οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο διαγωνιστικό παρκέ της “Τέντας”.
Η είσοδος είναι δωρεάν για μαθητές δημοτικού και Α.Μ.Ε.Α. Μέρος των εσόδων από το κουπόνι ενίσχυσης του Συλλόγου, θα διατεθεί για τη φιλοξενία των ευπαθών ομάδων καλλιτεχνών.

*Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Διαγωνισμού Χορού θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ.
Περισσότερες πληροφορίες, για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια στην ιστοσελίδα www.kalamatadancecup.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος