Γκεόργκι Πομάσκι: «Τα ελληνόπουλα να μοιάσουν στον Μίλτο Τεντόγλου»

Την μεγάλη του ικανοποίηση για τον χρυσό του αθλητή, Μίλτο Τεντόγλου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Ποτέα, ο προπονητής του Γκεόργκι Πομάσκι.

Ο κ. Πομάσκι τόνισε, ότι ήταν ένα μετάλλιο που το ήθελε και ο ίδιος πολύ ενώ εξήρε το χαρακτήρα του αθλητή του, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα νέο παιδί που αντιπροσωπεύει τη γενιά του, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «Μακάρι όλα τα ελληνόπουλα να μοιάσουν στο Μίλτο».

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η πολιτεία δεν στάθηκε δίπλα τους κατά την περίοδο της προετοιμασίας, σημειώνοντας ότι το κράτος πρέπει να δει εξ’ αρχής το ζήτημα των υποδομών, καθώς τα στάδια είναι αφημένα στην τύχη τους και πρέπει να γίνουν πιο ελκυστικά, στα νέα παιδιά και τους προπονητές τους.

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις καλές κλιματολογικές συνθήκες που προσφέρει η πόλη της Καλαμάτας, κάτι που την καθιστά ως ιδανικό τόπο για αθλητικό τουρισμό, τονίζοντας πάντως ότι χρήζουν εκσυγχρονισμού οι αθλητικές εγκαταστάσεις και της περιοχής.

Ολόκληρη η συνέντευξη του προπονητή Γκεόργκι Πομάσκι:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος