Το 2ο Φεστιβάλ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων σχολείων Καλαμάτας, “Υπερασπίσου το παιδί..” θα πραγματοποιηθεί στις 16-17-18 Ιουνίου, στο Πάρκο Σιδηροδρόμων και θα περιλαμβάνει Αθλητικές Δραστηριότητες, Μουσική, Χορό, Παιχνίδια Τσίρκου, Αφήγηση Παραμυθιών, Θέατρο και πολλά ακόμη εργαστήρια.
Τα φετινό φεστιβάλ, όπως και όλες οι δράσεις, είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Στα παιδιά, που μόνα τους δεν δύνανται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, ούτε απέναντι σε βία, ούτε σε καταστροφές, ούτε σε φτώχεια, ούτε σε κακοποίηση, ούτε σε κάθε μορφής εκμετάλλευση. Οι μικροί άνθρωποι έχουν την ανάγκη των μεγάλων για υποστήριξη, ενδυνάμωση, προστασία και αγάπη, γιατί μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα για ένα φωτεινότερο αύριο.
Το 2ο Φεστιβάλ της Ένωσης συνεχίζει με αισιοδοξία στα βήματα του 1ου, σε νέο χώρο και με πλούσιες δραστηριότητες γιατί το πρόγραμμα στήθηκε με μεράκι και κέφι, με συλλογική προσπάθεια από πάνω από 40 γονείς εθελοντές, γιατί ο βασικός κορμός του βασίζεται σε δουλειές παιδιών και δασκάλων, γιατί θα προσπαθήσει να προβάλει εναλλακτικές και ποιοτικές μορφές ψυχαγωγίας και γιατί αποδεικνύει στην πράξη τη δυναμική που μπορούν να έχουν οι γονείς.
Μια μεγάλη γιορτή, για να κλείσει όμορφα η σχολική χρονιά και συνέχιση της προσπάθειας για να έχουν τα παιδιά τα σχολεία που τους αξίζουν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος