Έρχεται το 33ο Ράλλυ Καλαμάτας

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) διοργανώνει το 33ο Ράλλυ Καλαμάτας 25 – 26 Σεπτεμβρίου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Μεσσήνης και την Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ένας διήμερος αγώνας με την πρώτη ειδική το Σάββατο στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τριόδου του Δήμου Μεσσήνης σε μία ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και την Κυριακή στο Πεταλίδι μία ειδική περίπου 13 χιλιομέτρων καινούργια για όλους, επαναλαμβανόμενη 3 φορές με απλή διαδρομή περίπου 7.5 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος και στις 4:30 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων των 30 πληρωμάτων που συμμετέχουν στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.
Το πρώτο αγωνιστικό θα αναχωρήσει στις 5 μ.μ. με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τριόδου.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινήσουν στη διαδρομή «ειδική Πεταλίδι». Η ειδική διαδρομή είναι κατά 6.5 χιλιόμετρα το παλιό κομμάτι, με μία προσθήκη 600 μέτρων στην εκκίνηση. Το οδόστρωμα είναι βελτιωμένο και αρκετά ποιοτικό και 6 χιλιόμετρα παρθένας ειδικής που δεν έχει ξαναπατήσει αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία Πεταλιδίου περίπου στη 1:30 μ.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος