Έκθεση έργων του κορυφαίου χαράκτη Α. Τάσσου στην Αρτεμισία

Μια ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αρτεμισία, καθώς το χωριό θα φιλοξενήσει έκθεση, από τις 13 έως τις 17 Αυγούστου 2025, με έργα του κορυφαίου χαράκτη Α. Τάσσου.

Μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να δουν από κοντά εμβληματικά εξώφυλλα δίσκων που φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης, κυρίως για τη ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου και να ανακαλύψουν πως η ξυλογραφία μπορεί να αφηγηθεί ιστορίες και να αναδείξει τη δυναμική της ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αρτεμισίων Αθήνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρτεμισίων Καλαμάτας και η Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος, σε μια σύμπραξη που τιμά τη μνήμη και την καλλιτεχνική κληρονομιά του σπουδαίου Μεσσήνιου δημιουργού, ο οποίος καταγόταν από τη Λευκοχώρα Μεσσηνίας.

Πληροφορίες Έκθεσης:
Ημερομηνίες: 13 – 17 Αυγούστου 2025
Χώρος: Πινακοθήκη (Πρώην Δημοτικό Σχολείο) Αρτεμισίας
Εγκαίνια: 13 Αυγούστου 2025, ώρα 20:00
Ώρες Λειτουργίας: 19:00 – 21:00

Έκθεση έργων του κορυφαίου χαράκτη Α. Τάσσου στην Αρτεμισία
Αφίσα της έκθεσης με έργα του Α. Τάσσου στην Αρτεμισία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος