Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας

Οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας επιστέφουν για πέμπτη χρονιά με μία εβδομάδα γεμάτη μουσική και εκπληκτικούς καλλιτέχνες από τις 27 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου.

Αφήνοντας πίσω μια δύσκολη χρονιά εγκλεισμού και συναυλιακής απαγόρευσης, οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας δίνουν ξανά την ευκαιρία στη μουσική να εμπνεύσει και να συναρπάσει το κοινό.

Το Φεστιβάλ παρουσιάζει επτά συναυλίες από την κλασική μέχρι την τζαζ και από την ιστορικά τεκμηριωμένη εκτέλεση μέχρι τη σύγχρονη δημιουργία με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες και σύνολα.
Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο.

Το φεστιβάλ ιδρύθηκε από τη βιολοντσελίστα Indira Rahmatulla, η οποία έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση, τον συνθέτη και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθη Γυφτάκη, και τον βιολοντσελίστα Δημήτρη Λάμπο. Διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τελεί υπό τη χορηγία και αιγίδα του ΥΠΠΟΑ. Μέγας Χορηγός του Φεστιβάλ είναι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια. Το Φεστιβάλ στηρίζεται, επίσης, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

www.kalamatamusicdays.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος