Δεσύλλα Μεσσηνίας: Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Οι Ρίζες μας”

Η ομάδα “αγαπάμεΔεσύλλα” θα πραγματοποιήσει έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο «Οι Ρίζες μας», τη Δευτέρα του Πάσχα (17/04/2023), στον εξωτερικό χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Δεσύλλα Μεσσηνίας.

Μία έκθεση φωτογραφίας που θα αναβιώσει τις μνήμες του τόπου. Οι νεότερες γενιές θα μάθουν την ιστορία του χωριού και θα περιπλανηθούν στο παρελθόν μέσω του φωτογραφικού υλικού που συνέλλεξε η ομάδα “αγαπάμεΔεσύλλα”.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα εκτεθεί στο χώρο μέσω μεγάλων κολλάζ που έχουν κατασκευαστεί για τον σκοπό αυτό. Φωτογραφίες από τις περισσότερες οικογένειες του χωριού καθώς και από το σχολείο και τον σιδηροδρομικό σταθμό θα εκτεθούν για πρώτη φορά στον αναπλασμένο εξωτερικό χώρο του σταθμού.

Στον χώρο κατά τις πρωινές ώρες λειτουργίας της έκθεσης, θα παρευρίσκεται κλόουν που θα ψυχαγωγήσει τους μικρούς φίλους του χωριού και τους επισκέπτες. Επίσης θα υπάρχει δωρεάν άφθονο μαλλί της γριάς και ποπ κορν για μικρούς και μεγάλους.

Η ομάδα “αγαπάμεΔεσύλλα” έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει χώρους αναψυχής στο χωριό, με εθελοντική εργασία και με τη βοήθεια των κατοίκων του. Ο σκοπός της ομάδας είναι να αναδειχθεί το χωριό, οι πλούσιες φυσικές ομορφιές του, οι φιλόξενοι κάτοικοί του και η μοναδική του ιστορία.

*Δευτέρα του Πάσχα στις 10-14:00 & 17-20:30.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος