Αγώνες Άλματος επί κοντώ «Kalamata Street Pole Vault»

Ο «Γ.Σ. Ακρίτας 2016» με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας ΣΕΜ, διοργανώνει το «Kalamata Street Pole Vault», μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην Πελοπόννησο.

Ο πρόεδρος του «Γ.Σ. Ακρίτας 2016» κ. Πέτρος Παπαδόπουλος έχει δηλώσει ότι : ” Είναι η πρώτη φορά που Αγώνας Άλματος επί Κοντώ εκτός σταδίου, πραγματοποιείται σε περιφερειακή πόλη και ο σκοπός μας είναι να καθιερωθεί ως διεθνές τουρνουά”

Η καινοτομία του αγώνα είναι ότι θα υλοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, πράγμα που θα προσφέρει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να παρακολουθήσει ζωντανά ένα εντυπωσιακό θέαμα αλμάτων επί κοντώ καταξιωμένων αθλητριών και αθλητών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης αρχίζει στις 11.00 με Αγώνα Παιδιών μέχρι τις 13.00 και συνεχίζεται στις 18.00 με τον Αγώνα των Γυναικών και ολοκληρώνεται με τον Αγώνα των Ανδρών μέχρι τις 22.00.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος