Kαλαμάτα: Πανελλήνιο Κύπελλο για μικρούς ιστιοπλόους

Με την τελετή έναρξης που έγινε χθες βράδυ στο λιμάνι της Καλαμάτας, ξεκίνησε το Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας που θα πραγματοποιηθεί στο μεσσηνιακό κόλπο μέχρι και την Τετάρτη. Μικροί ιστιοπλόοι από τη Χίο, από τη Θεσσαλονίκη, από την Πάρο, από το Βόλο, από πολλές ακόμη περιοχές της Ελλάδας, σχεδόν 250 τον αριθμό, θα επιδιώξουν να διακριθούν στην εν λόγω διοργάνωση για σκάφη Optimist.

Σημειώνεται ότι οι βασικοί διοργανωτές του Κυπέλλου είναι ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αίολος», που συνέπραξαν ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια για μια εξαιρετική διοργάνωση με μεγάλο αθλητικό ενδιαφέρον.
Οι αγώνες έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι και επίσης απόψε θα γίνει η προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ του Παύλου Tριποδακη “Τα παιδιά του ανέμου”, για την οποία θα μιλήσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Αντώνης Μπουγιούρης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος