Υπέρ της αποκέντρωσης ο Στ. Θεοδωράκης

«Αυτή η χώρα που δεν θα πάει μπροστά εάν δεν υπάρξει μια γενναία αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων, των χρημάτων των ευθυνών», δήλωσε χθες από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Κρήτης, ζητήματα αποκέντρωσης του Κράτους με την ουσιαστική στήριξη της Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχουν στα θέματα ανάπτυξης της Κρήτης με τον κ. Αρναουτάκη, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί παράδειγμα για τη χώρα.
Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαριστώντας τον Πρόεδρο του κόμματος για την συνεργασία και στήριξη στα θέματα υποδομών και ανάπτυξης στο νησί, δήλωσε:
«Εμείς αναδείξαμε και πάλι τα μεγάλα θέματα που αφορούν στο νησί μας που είναι ο ΒΟΑΚ, οι κάθετοι άξονες, γενικότερα η ανάπτυξη του νησιού αλλά πάνω από όλα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι πρέπει να έχουμε και την απασχόληση, να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας».
Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν ο βουλευτής, Σπύρος Δανέλης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μαργαρίτα Γερούκη, ο συντονιστής του κόμματος στην Κρήτη, Κυριάκος Καραγιώργης, και η εκπρόσωπος της νεολαίας «Ποτάμι», Μαρία Δαμανάκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος