Ξεκινά το Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Ξεκινάει σήμερα στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, το Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, που οργανώνουν οι οδοντιατρικοί σύλλογοι Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Λασιθίου και Χανίων και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Η «Εξατομικευμένη Οδοντιατρική: από τη Διάγνωση στα Θεραπευτικά Πρωτόκολλα», είναι το θέμα του Συνεδρίου που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, και θα φιλοξενήσει περισσότερους από 160 έγκριτους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό εισηγήσεων από διακεκριμένους οδοντιάτρους με ιδιαίτερα αξιόλογες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές πορείες, 27 στρογγυλά τραπέζια, πέντε πρακτικά σεμινάρια και έξι κλινικά φροντιστήρια σχεδιασμένα με σύγχρονη τεχνοτροπία. Ακόμα, περισσότεροι από 200 οδοντίατροι και φοιτητές των Οδοντιατρικών Σχολών της χώρας θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους στο ελεύθερο πρόγραμμα και θα πραγματοποιηθούν 3 συνεδρίες παρουσίασης περιστατικών από μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Επίσης, με σκοπό τον προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο αλλά και την ενημέρωση γονέων και παιδιών για την πρόληψη των οδοντιατρικών νοσημάτων, η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης θα βρίσκεται στο χώρο του Συνεδρίου.

Σήμερα και αύριο από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος