Βοηθούν τις Μονάδες Υγείας Δήμοι του Ηρακλείου

Συνεχίζουν οι δήμοι του Ηρακλείου να βοηθούν τα Κέντρα Υγείας και τις Μονάδες Υγείας των περιοχών τους, αγοράζοντας και τοποθετώντας οικίσκους που χρησιμοποιούνται για τη διαλογή των ασθενών, αυτή τη δύσκολη περίοδο με το νέο κορονοϊό. Οι νέοι οικίσκοι δωρήθηκαν από τους δήμους Φαιστού και Χερσονήσου.

Στο Δήμο Φαιστού ο οικίσκος τοποθετήθηκε έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών, ενώ υπήρξε και προσφορά υγειονομικού υλικού. Οι δράσεις εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό που υλοποιεί καθημερινά ο Δήμος Φαιστού, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εθελοντικές αιμοδοσίες, διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και διαρκείς απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους και οικισμούς του Δήμου.

«Το Δημοτικό Σχέδιο Ενεργοποίησης του Δήμου Φαιστού συνεχίζεται και εντείνεται καθημερινά όσο υπάρχει ανάγκη για προστασία της Δημόσιας Υγείας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει: «Ειδικά σήμερα, έχουμε υποχρέωση να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δικούς μας ήρωες της πρώτης γραμμής, που μάχονται για το υπέρτατο αγαθό της υγείας και να τους προσφέρουμε ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης έναν οικίσκο διαλογής και πρόσθετο υγειονομικό υλικό. Βρισκόμαστε δίπλα τους, όπως κι εκείνοι βρίσκονται δίπλα μας καθημερινά και αποδεικνύουν πως όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Δήμος Χερσονήσου

Βοηθούν τις Μονάδες Υγείας Δήμοι του ΗρακλείουΟικίσκος παραδόθηκε και από το Δήμο Χερσονήσου, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΤΟΜΥ Λιμένος Χερσονήσου, και τοποθετήθηκε έξω από τη δομή.

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα των υπευθύνων της ΤΟΜΥ για ενίσχυσή τους με τον απαραίτητο αυτό εξοπλισμό, σύμφωνα και με τα διεθνή επιστημονικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά και την αποφυγή διασποράς του από την επαφή μεταξύ των ασθενών. Είμαστε δίπλα στους δημότες μας από την πρώτη μέρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και, βέβαια, δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους οποίους θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο στη μάχη για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο για λόγους πρόληψης, πρόληψης και διασφάλισης της δημόσιας υγείας» δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος