Βελτιώθηκε η εικόνα του Αγ. Νικολάου

Σημαντικά έχει βελτιωθεί η εικόνα της πόλης του Αγίου Νικολάου, ενάμιση μήνα μετά την εφαρμογή των κυκλοφοριακών μέτρων, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι με την περαιτέρω προσπάθεια και ευαισθητοποίηση των πολιτών, υπάρχει η δυνατότητα για μια πόλη λειτουργική, με ήπια κυκλοφορία και λιγότερες οχλήσεις.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε από τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Λασιθίου ,Νίκο Χρυσάκη, και το Διοικητή της Τροχαίας, Πέτρο Ζερβάκη.
Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος μετά το πέρας της σύσκεψης, τις επόμενες μέρες θα καταβληθεί προσπάθεια προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοχοι μοτοποδήλατων, ότι το παρκάρισμα που επιχειρούν, παράλληλα προς το πεζοδρόμιο περιορίζει τις θέσεις στάθμευσης και πρέπει να εξεταστεί εκ νέου.
Επίσης τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός, ότι καταστηματάρχες που ακολουθούν τη λογική να διασφαλίσουν την μη στάθμευση αυτοκινήτων, μπροστά από τα καταστήματα τους, συμβάλλουν στον περιορισμό των θέσεων παρκαρίσματος και ηθελημένα δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος